Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Braking Down

Azt ugye tudjuk hogy a Braking Down könyvben 2010,jún.3-án  jelent meg magyarul.Így már mindenki izgatottan várja a filmet,amit két részlegben fognak lejátszani: Az egyik film bemutatója 2011 őszére várható, míg a másik 2012 nyarára.  nyarára. Mindkettőnek a rendezője Bill Condon lesz, aki a Dreamgirls-t is jegyzi. A producer maga az írónő, Stepenie Meyer lesz. Egy időben forgatják majd mindkettőt, így lehetséges, hogy mindösze fél év különbséggel láthatjuk őket!!!

 

 

 

 Taylor Lautner nem szeret meztelenkedni...

A mozi farkasembere, Taylor Lautner nem örült túlságosan, hogy félmeztelenül kellett pózolnia az Újholdban, és a legújabb epizódban, a Napfogyatkozásban. „Elég kínosan érint, amikor póló nélkül látom magam egy filmben. A forgatások sem voltak könnyűek, ugyanis nagyon zavart, hogy félmeztelenül kellet a kamerák előtt flangálnom”- nyilatkozta a színész. Taylornak egyébként a  februárban bemutatott Valentin nap című alkotásban is le kellett volna dobnia a textilt. Ebbe azonban nem ment  bele, mert úgy érezte, csak akkor van értelme, ha mondjuk ezt a forgatókönyv igényli… Lautner ezen kívül néhány mondatban mesélt a legújabb Alkonyat –részről az Napfogyatkozásról is. A fiatal sztár nagyon szereti az előző két filmet is, viszont a legnagyobb favoritja a Napfogyatkozás: „Azért ezt szerettem a legjobban, mert sokkal fiúsabb, mint az előző két epizód. Jóval pörgősebb, és több benne az akciójelenet. Természetesen emellett a szerelem mint állandó motívum, továbbra is megmeredt. Bátran ki merem jelenteni, hogy a Napfogyatkozás nagyszerűre sikeredett.” Kétségtelenül nagyon sokan kíváncsiak az új filmre, azonban legalább annyira foglalkoztatja a rajongókat, hogy mégis mi folyik Taylor és a country énekesnő, Taylor Swift között . Pár hónapja járta az a hír, hogy Ms. Swiftnek új barátja van, de még rendszeresen találkozgat az Alkonyat Jacobjával. Amióta a két Taylor kapcsolata zátonyra futott, mindenki azt találgatja, hogy milyen viszonyban vannak. Az amerikai médiumok hiába próbálják szóra bírni őket, egyelőre nem akarnak a kettejük dolgáról beszélni…

 

 

Most akkor járnak vagy sem? 

 Robert Pattinson és Kristen Stewart már két éve űz sportot abból, hogy bizonytalanságban tartja a világot. Az Alkonyat filmak két sztárja időnként szorosan összesimulva, szerelmespárként jelenik meg - aztán pletykák röppennek fel a szakításukról és mindketten másik partnerrel mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Az interjúkban egyre bizonygatják, hogy nincs köztük semmi, csupán jó barátok. A sztori mögött vélhetően üzleti megfontolások rejlenek: A két színészt a háttérből mozgatják. Az Alkonyat-sorozat producereinek ugyanis érdeke, hogy minél többet és minél tovább beszéljenek a szereplőkről, ami jó reklám a filmeknek. Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, igaz-e Rob és Kristen szerelme, vagy csak játék.

 

 

Nikki Reed interjú

A Rosalie-t alakító színésznő nemrég egy interjúban elárult pár dolgot a Breaking Dawn forgatókönyvéről.Nikki Reed hihetetlenül izgatott a készülő film miatt, és a forgatókönyvről elmondott pár érdekes dolgot. Úgy tűnik, nem kell aggódnunk, hogy Melissa Rosenbergnek esetleg nem sikerül visszaadnia a könyv nyújtotta élményt. A Rosalie szerepében  feltűnő Reed szerint ugyanis egyszerűen tökéletes lett a filmátirat!

„A forgatókönyv fantasztikus lett! Nem tudtam, hogy milyen lesz, hogy mennyire térnek majd el a könyvtől, de szerencsére szinte semennyire! A komikus részek Rosalie és Jacob között is mind benne vannak, és Rosalie karakterét is jobban megértik majd a nézők.”

A színésznő azt is elárulta, hogy nagyon várja Bella szülési jelenetének forgatását: „Nagyon durva lesz... szuper lesz látni majd a filmvásznon.”

Kristen Stewart régebben azt nyilatkozta,  szerinte úgy lenne ütős, ha Bella már vámpírként ébredne fel, kinyitná vérvörös szemeit, és ezzel lenne vége. 
 

 

Lelkes rajongó....

Kellan Lutznak nemrég szó szerint lebilincselő élményben volt része, ugyanis egyik rajongója magához akarta láncolni.
"Egy Twilight fan-találkozón lépett oda hozzám a lány, és megkérdezte, hogy magához bilincselhet-e, amire én rávágtam, hogy persze, nem probléma! A gáz csak az volt, hogy a nagy hangzavarban nem is értettem, mit mond! A következő pillanatban már éreztem a fém hideg érintését a csuklómon, és csak a biztonságiak éberségének köszönhetem, hogy végül nem láncolt magához a hölgy!”  
 
A színészt persze nem hagyják hidegen a rajongói.Gyakran nézeget rajongói oldalakat.
 
„A hétvégeken elég nehéz elérnem a menedzsmentemet, vagy az ügynökséget, és többször előforudult már, hogy a rajongói website-ok alapján tájékozódtam! Imádom figyelni, ahogyan ezek a srácok egymással kommunikálnak, hogy egész jó kis társaságok alakulnak ki, amelyeket egyértelműen a film - vagy épp a szereplők szeretete tart össze!”- mesélte Kellan

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.